logopedie, stemtraining en coaching

Testimonials

Bij Stem optimaal is iedereen welkom die stemproblemen heeft of beter zijn stem wil leren gebruiken. Zo is de samenstelling van een trainingsgroep dan ook heel divers, denk aan: notarissen, advocaten, docenten, managers, promovendi en CEO's. In de verschillende werkvelden zien we overeenkomsten en leren we ook van elkaar.

Hieronder enkele deelnemers aan het woord:

Geweldig leerzame en leuke cursusdag achter de rug. Door de combi van leuke oefeningen en nuttige achtergrondinformatie leerde ik mijn eigen stem optimaal inzetten. Hele open sfeer, waardoor het ook gezellig was met de andere cursisten.
M. Ziedses des Plantes, Freelance copywriter & content marketer

De stemtraining met Alet was niet alleen leuk en inspirerend maar heeft iedereen in ons team bewust gemaakt van ieders stemgebruik en wat je daaraan kunt veranderen en verbeteren. Een aanrader!
G. Postma, commercieel directeur Eneco

Het deskundige, vriendelijke en persoonlijke advies van Alet heeft me in 1 dag veel handvatten gegeven om vrijer te spreken.
S. Leufkens, Postdoctoral Researcher, Universiteit Utrecht

De training volgens de stemoptimalisatie methode is een nuttige en prettige manier om stemgebruik bij bijvoorbeeld presentaties te verbeteren.
R. Swart, makelaar en taxateur

Alet is een fijne en vriendelijke stemtherapeut. Ze geeft duidelijke en handige tips, waardoor het voor mij duidelijk is hoe ik mijn stem juist moet gebruiken. Voor iedereen die meer over stem wil weten of stemproblemen heeft kan ik haar zeker aanraden.
Mevrouw Smits, docent

Nooit geweten dat variatie in stem zoveel verschil kan maken. Veel geleerd in 1 dag onder deskundige begeleiding in een open sfeer. Tijd voor uitvoering op de werkvloer.
J. Meeuwisse, Senior Network Engineer / team lead

Ik val vaak in bij verschillende groepen en heb leren experimenteren met stem, adem en ontspanningsoefeningetjes. Ik probeer veel dingen uit en uit de reacties van de leerlingen komen leuke dingen. 
A. Langendijk, docent

Bij Cerios hebben we persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staan. Bij interim-werkzaamheden is het altijd zaak snel contact te leggen in de nieuwe werkomgeving en de vinger op de zere plek te leggen. Alet heeft ons geholpen om je door te letten op spraak, houding en uitstraling beter over te laten komen op je omgeving. Een workshop van Alet is niet alleen leerzaam maar Alet zorgt ook voor een gezellige sfeer in de groep. Door haar rustige uitstraling is haar feedback niet alleen helder en toepasbaar, maar ook nog eens op een prettige manier gebracht. Het was een leuke en leerzame avond.
M. Loggere, consultant Cerios

De SOM training van Alet was heel leuk en verhelderend. Met veel persoonlijke aandacht en het in de praktijk brengen van bepaalde stemtechnieken ging ik met veel nieuwe informatie weer naar huis. Een aanrader voor iedereen die bewuster met zijn/haar stem om wil gaan.
K. de Leur, PhD candidate transplantation lab

Wil je je stem beter leren gebruiken in verschillende situaties? Dan is de stemoptimalisatie methode echt een aanrader!
P. Gilberts, registration manager

06 24922289

alet@stemoptimaal.nl