logopedie, stemtraining en coaching
stemtherapie  logopedie Rotterdam Vlaardingen

Op naar een nieuw jaar!

Zo vlak voor het nieuwe jaar is altijd een mooi moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Wat een mooie ontwikkeling heeft Stem optimaal dit jaar mogen doormaken!
Hoewel de stemoptimalisatie methode al halverwege 2016 op papier is ontstaan, is 2017 het jaar geweest om te groeien en te ontwikkelen . 

In 2017 heb ik met Stem optimaal meerdere trainingen mogen geven, zowel bij bedrijven als particulier. Daarnaast heb ik, naast stemcliënten bij logopediepraktijk Vlaardingen, ook  vele mensen indiviueel mogen begeleiden als coach en als logopedist. 
Ik heb mijn eigen handelen weer kritisch onder de loep genomen op het Pevoc congres in Gent en door aan te sluiten bij een logopedische kwaliteitskring gericht op stem. Ook ben ik begonnen mijn kennis te verbreden door te starten met de (pre-) master gezondheidspsychologie. Zo kan ik  in het nieuwe jaar weer iedereen de juiste zorg met de juiste kwaliteit bieden. 

Komend jaar zal Stem optimaal zich weer verder ontwikkelen. De volgende vernieuwingen/uitbreidingen staan op de planning:

- Het opzetten van een nieuwe behandel- en coachingslocatie in Rotterdam
- Het opzetten van meer gerichte trainingen voor docenten
- Het bijhouden en opdoen van oude en nieuwe kennis

Daarnaast hoop ik jou en vele anderen te kunnen blijven helpen om te spreken en te zingen!
Een fantastisch en gezond 2018 toegewenst namens Stem optimaal. En mocht het met de stem even wat minder gaan: dan weet je me te vinden.

Alet Slokkers-van den Berg

©stemoptimaal

06 24922289

alet@stemoptimaal.nl