logopedie, stemtraining en coaching

"De stemtraining met Alet was niet alleen leuk en inspirerend, maar heeft iedereen in ons team bewust gemaakt van ieders stemgebruik en wat je daaraan kunt veranderen en verbeteren.
Een aanrader!"

G. Postma, commercieel directeur Eneco

"Bij Cerios hebben we persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staan. Bij interim-werkzaamheden is het altijd zaak snel contact te leggen in de nieuwe werkomgeving en de vinger op de zere plek te leggen. Alet heeft ons geholpen om je door te letten op spraak, houding en uitstraling beter over te laten komen op je omgeving. Een workshop van Alet is niet alleen leerzaam maar Alet zorgt ook voor een gezellige sfeer in de groep. Door haar rustige uitstraling is haar feedback niet alleen helder en toepasbaar, maar ook nog eens op een prettige manier gebracht. Het was een leuke en leerzame avond."
M. Loggere, consultant Cerios

Incompany trainingen/workshops

De Stem Optimaal verzorgt ook incompany trainingen of workshops. Werk je bij een bedrijf waar de communicatie voornamelijk mondeling verloopt? Moet men regelmatig presenteren, vergaderen of bijvoorbeeld veel telefoneren? De stem en je presentatie zijn daarbij het visitekaartje.
Een training kan mensen helpen om:

  • Boeiend en overtuigend een verhaal te vertellen
  • Zelfverzekerd en authentiek over te komen
  • Rust in een gesprek te bewaren ook als emoties een rol spelen
  • Stemproblemen te voorkomen

Voor ieder bedrijf wordt een training op maat gemaakt. Zo kunnen specifieke wensen worden toegevoegd in de training en kan het geleerde direct op de werkvloer worden toegepast. Ook als workshop is dit goed in te passen, bijvoorbeeld op een heidag: een nuttige, verrassende afwisseling van de normale werkzaamheden, waarbij men het geoefende meteen kan toepassen in het dagelijkse en werkende leven.

Voor meer informatie over de kosten en de mogelijkheden van  incompany trainingen kunt u contact opnemen.

Stem Optimaal heeft onder andere samengewerkt met: 

06 24922289

alet@stemoptimaal.nl