logopedie, stemtraining en coaching

Stem Optimaal

logopedie, stemcoaching en training

Stem Optimaal is een praktijk gericht op stemtherapie, coaching en training. Je kunt er met alle vragen over stem  en spraak terecht, zowel om te spreken als om te zingen. Ben je hees of schor? Draagt je stem niet ver genoeg? Moet je wellicht geopereerd worden of ben je geopereerd aan je stem? Wil je met impact leren spreken? Of wil je er als directeur/manager voor zorgen dat je personeel de stem optimaal gebruikt om stemproblemen te voorkomen en meer resultaten te boeken? Wil je zelfverzekerd op het podium staan? 
Dit is allemaal mogelijk bij Stem Optimaal.

Alet is logopedist en gespecialiseerd in stem (therapie). Daarnaast is zij docent op Hogeschool Rotterdam, waar zij toekomstige logopedisten alles leert over de logopedische behandeling van de stem. Ook volgt zij momenteel de master gezondheidspsychologie aan de open universiteit. Voor een frisse en persoonlijke aanpak met direct toepasbare handvatten, ben je bij haar aan het goede adres.

Er is geen wachtlijst, je bent direct van harte welkom.

Stemtherapie stemcoaching Rotterdam

Logopedie of stemcoaching

Heb je te maken met stemproblemen bij het spreken of zingen? Bijvoorbeeld (langdurige) heesheid of schorheid? Heb je pijn of voel je vermoeidheid na lang spreken? Bij stem optimaal kun je terecht voor gerichte stemtherapie. 
Mocht je een goede stem hebben, maar bijvoorbeeld willen leren hoe je met meer impact kunt spreken? Wil je met overtuiging op het podium staan? Dan is een coachingstraject wat voor jou.

Meer lezen
trainingsdag Rotterdam Vlaardingen

Trainingen

In groepen van niet meer dan 6 personen leer je jezelf optimaal presenteren tijdens vergaderingen, presentaties, lezingen of al die andere zaken waarbij een beroep wordt gedaan op de stem en houding. Onder professionele begeleiding leer je in een ochtend of middag al voldoende om direct in de praktijk aan de slag te gaan. 

Meer lezen
incompany training Rotterdam Vlaardingen

Incompany trainingen of workshops

Werk je in een bedrijf waar o.a. de stem bepalend is tijdens een intake, presentatie, toespraak of aan de telefoon? Een stem is het visitekaartje voor ieder bedrijf.
Met een gepaste training krijgen medewerkers handvatten om met overtuiging te spreken. De training  of workshop is volledig op maat te maken naar de wensen van ieder bedrijf.Meer lezen

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Hier kun je lezen hoe Stem Optimaal er alles aan doet om ook jouw persoonlijke gegevens te beschermen.

Ik heb onder andere samengewerkt met: 

06 24922289

 alet@stemoptimaal.nl