Alet Slokkers logopedie stemtherapie Rotterdam

Alet Slokkers - van den Berg 
stemlogopedist, coach en trainer

Opleiding
Na de vooropleiding zang lichte muziek kwam ik erachter dat ik op een andere manier met stem wilde werken en zodoende meldde ik mij op de opleiding logopedie. Tijdens mijn studie heb ik me verder verdiept in alle mogelijkheden van de stem. Ik trainde studenten journalistiek en gaf college over stemmethodes aan instromers van de opleiding logopedie op Hogeschool Utrecht. Inmiddels zijn we ruim 17 jaar verder en ben ik naast stemlogopedist ook docent op de opleiding logopedie in Rotterdam en op Codarts.

Specialisaties en nascholing
Om mijn kennis op peil te houden volg ik met regelmaat cursussen en scholingen. Zo ben ik extra geschoold in manuele facilitatie van de larynx (MFL, waarbij ik de larynx- en halsspieren in balans breng), stemtherapie voor beroepssprekers en mensen met niet-organische stemstoornissen,  de zangmethode Complete Vocal Technique (CVT) en heb ik een  universitaire master in de Gezondheidspsychologie. Deze kennis en kunde zet ik volledig in om zowel de studenten die ik zie, als de cliënten te kunnen helpen en begeleiden. 

In mijn vrije tijd zing ik nog steeds en speel ik altviool in diverse ensembles en orkesten. Meer weten? Bekijk hier mijn cv.

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ben lid van de Nederlandse vereniging voor logopedie en foniatrie (NVLF) , de Nederlandse Vereniging voor Stem-, Spraak- en Taalpathologie (NVSST) en van een kwaliteitskring gespecialiseerd in stem.  
Daarnaast sta ik in het register  "méér dan larynxmanipulatie" ,

NVLF

NVLF

kwaliteitsregister paramedici

Kwaliteitsregister paramedici

NVSST

 alet@stemoptimaal.nl